10 Mayıs 2020 16:08

Kas-Der Gençlik Kolları anlamlı projeye imza atıyor!

Kas-Der Genel Merkez Gençlik Kolları Kastamonu’da oldukça anlamlı bir projeye imza atıyor.

Kas-Der Gençlik Kolları anlamlı projeye imza atıyor!

Kas-Der Gençlik Kolları, Kastamonu’nun tüm ilçelerinde ki çocuklara şehrin değerlerini anlatan özel bir boyama kitabı ve kalem seti hediye ediyor. Yapılan çalışmalarda her ilçeden birinci olan çocuklara Belediye başkanları tarafından sürpriz hediyeler takdim edilecek.

OGGUNHaber’e bilgi veren Kas-Der Gençlik Kolları, ‘’Kitapçıklarda bir sayfa boş olarak bırakılmıştır ve çocuklarımız çalışmalarını oraya yapıp sosyal medya üzerinden bizlere ulaştıracaklar. Çocuklarımızı motive etmek ve şehrin kültürünü benimsetebilmek adına çeşitli hediyelerimiz mevcuttur’’ dedi.

Kitapçıklardaki not bölümünün tüm aileler tarafından okumasının önemine vurgu yapan gençler, ‘’15 günlük hazırlık sonunda çıktığımız bu yolda bize destek veren tüm belediye başkanlarımız, büyüklerimiz ve genç kardeşlerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Unutmayalım ki biz kenetlendikçe büyüyen genç bir aileyiz’’ ifadelerini kullandılar.

 

Kastamonulu gençler, ‘’Bugünün çocukları yarının gençleri  o yüzden bugünümüze sahip çıkıyoruz. Çocuklarımızı seviyoruz’’ dediler.