26 Ağustos 2021 20:07

İstanbul’da nakliyenin adresi: Zeren Nakliyat

Beykoz Anadoluhisarı’nda bulunan ve 15 yıldır istikrarlı bir şekilde faaliyet gösteren Zeren Nakliyat, dur durak bilmiyor.

İstanbul’da nakliyenin adresi: Zeren Nakliyat

Nakliye sektöründe adından sıkça söz ettiren Zeren Nakliyat’a mikrofonlarımızı uzattık. Şirket Sahibi Şevki Zeren, müşterilerin virüsten etkilenmemesi adına büyük bir çaba içerisinde olduklarını anlattı. Evden eve nakliyat için vatandaşların en çok hijyene önem verdiğine dikkat çeken Şevki Zeren, “Biz esnaf olarak, müşterilerden daha fazla hassas olmalıyız. Bizimle birlikte çalışan, evlerine ekmek götüren insanlar var. Hem onların hem de müşterilerimizin sağlığını en ince ayrıntısına kadar düşünmeliyiz. Bunun için de elimizden geleni ve hatta fazlasını da yaptığımız için gururluyuz” dedi.

Ekonomik sıkıntılar koronavirüs dolayısıyla her geçen gün artarken, vatandaşlar yer değiştirmek zorunda kalmanın endişesini yaşıyor. Evini ya da ofisini bir yerden başka bir yere taşımayı düşünen vatandaşlar, bu sırada eşyaları kadar kendi sağlıklarından da büyük bir endişe duyuyor. İstanbul ve şehirdışlarında 15 yıla yaklaşan tecrübesiyle hizmet vermeye devam eden Zeren Nakliyat ise yer değiştirmek isteyen vatandaşlara hijyen ortamda eşyalarını muhafaza ederek, müşterilerine büyük bir güven aşılıyor.

‘’Hem araçlarımız için hem taşıdığımız eşyalar için büyük önlemler alıyoruz’’

Her gece virüs için dezenfekte edilen araçlar, yine korona virüse karşı olağanüstü bir hassasiyet gösteren ekiple birlikte yola çıkıyor ve eşyaları hasarsız bir şekilde istenilen yere götürüp teslim ediyor. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Şirket Sahibi Şevki Zeren nakliye sektörünün bu dönemde çok hassas bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: “Korona virüs dolayısıyla vatandaşlar büyük bir korku yaşıyor. Günlük yaşamda bu korkularıyla çalışan kesim yüzleşse bile asıl evde kalan kişiler de eve dışarıdan gelen kişilerin bir taşıyıcı olup olmadığının endişesini yaşıyor. Biz ise nakliye ile ilgilenirken, yalnızca dışarıya çıkanlarla değil evdeki kişilerle de temas etmek zorunda kalıyoruz. Taşıdığımız eşyalar da yine aynı şekilde hem bizim hem de evde kalan nüfus için bir tehlike anlamına geliyor. Biz bu yüzden hem araçlarımız hem çalışanlarımız hem de taşıdığımız eşyalar için çok büyük önlemler alıyoruz’’ dedi.

‘’İstanbul ve ülke genelinde hizmet veriyoruz’’

Zeren, ‘’Geride kalan ve 15 yıla yaklaşan tecrübemizi, bu süreçte gösterdiğimiz hijyene dönük hassasiyetle birleştirerek, müşterilerimizin bize olan güvenini haklı çıkarmaya çalışıyoruz. Hijyenin yanısıra tecrübeli kadromuz müşterilerimizin mal güvenliğini de başlangıç noktasından itibaren korumaya özen gösteriyorlar. Eğer bizden kaynaklanan bir zarar oluşursa, mal sahibine sigorta aracılığıyla anında tanzim edebiliyoruz. Ancak elbette öncelikle buna gerek kalmayacak bir hassasiyet ve dikkatle eşyaları taşımayı hedefliyoruz.

Beykoz Anadoluhisarı’nda başlayan maceramızı ilçeden ilçeye yaygınlaştırarak, İstanbul’un genelinde çalışmaya devam ediyoruz. İstanbul’daki 39 ilçeye evden eve ve işyerinden işyerine taşımanın yanı sıra, şehirlerarası da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

İletişim: 0535 764 17 59 – 0216 332 40 00