28 Mart 2021 13:49

AK Partili Başkana kendi partisinden operasyon!

Beykoz’da 5 yılda 15 yıllık hizmet parolasıyla yola çıkan Başkan Murat Aydın’a engelleme girişimleri ters tepiyor.

AK Partili Başkana kendi partisinden operasyon!

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’ın da Belediye Başkan Adaylığıyla anıldığı süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girmiş ve Murat Aydın’ı aday göstermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’Bizim görevimiz emaneti ehline vermektir’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Şimdi şöyle bir anlayış yayılıyor. “Ya bizim içimizde yok muydu?” Ne demek bizim içimizde? Bizim dışımızda var mı ya? Bizim görevimiz emaneti ehline vermektir. Başarılı üç dönem Zeytinburnu’nda şimdi de Beykoz’a verdik. Beykoz’da da biz Murat beye çok çok güveniyoruz’’ ifadelerini kullanmıştı.


Başkan Murat Aydın’a operasyon başladı

Beykoz Belediyesi’ni kendi ticarethanesi gibi görüp yıllardır her türlü usulsüzlüğe imza atan şaibeli ekip harekete geçti. Danışman olduğu belediyeden ihale alıp mail hesabı üzerinden yakayı ele vereninden, askerlik arkadaşı üzerinden ballı ihaleleri alanından mübarek Kurban organizasyonlarında örtülü iş yapıp sebepsiz zenginleşenlere kadar birçok kişi harekete geçti. Beykozlular fakirleşirken malvarlığı şaibeli şekilde Bitcoin’den hızlı artan bu kişiler; lüks araç koleksiyonları, milyon dolarlık localar, usulsüz ve etik olmayan ticaretleriyle gündeme gelmişler, konuşulanlar ise Beykoz’dan Afyon’a yol olmuştu. Ak Parti çatısı altında bulunarak Cumhurbaşkanı’nın emaneti Murat Aydın’a operasyon çeken ve karşılığında ticari kazanımlar elde eden bu ekip; başta Beykozsporlular olmak üzere, Polonezköy, Poyrazköy, Yenimahalle ve Çavuşbaşı’nda halk ile Beykoz Belediyesi’ni karşı karşıya getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Beykoz Belediye Eski Başkanı Yücel Çelikbilek kanser hastası olduğunda, ölürse diye belediye meclisinde farklı meclis üyeleriyle başkanlık pazarlığına giren ama Başkanın ölümünün 1. Yılında yüzü kızarmadan takiyye yapan bu kişilere Beykozlular tepki gösteriyor.



AK Parti’nin ağır toplarından Başkan Aydın’a tam destek

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a AK Partili kimsenin tasvip etmediği operasyonlar hız kazandı. AK Parti’nin ağır toplarından ve yaklaşık 15 yıldır farklı görevlerde bulunan Zafer Aslan ise Başka Murat Aydın’a sahip çıktı. Twitter adresi üzerinden bir paylaşım yapan Zafer Aslan, ‘’Beykoz’da 2 yılda büyük hizmetler yapan değerli Başkanım Murat Aydın’a başarılar diliyorum’’ dedi. AK Parti Beykoz’da uzun süre yöneticilik yapan Mustafa Sargın ise İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç’a tepki gösterdi. Hanefi Dilmaç’ın merhum Başkan Yücel Çelikbilek ile ilgili vefat yıldönümünde ki cümlelerinden sonra Sargın sert yorum yaptı.

Beykozlular Osman Nuri Kabaktepe’ye güveniyor

Dava adamlığı ve temiz suratıyla topluma güven veren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, şimdiden Beykozlulara da güven vermeye başladı. Kirli ilişkilerle adı anılmayan, saf ve temiz Anadolu evladı olan Başkan Kabaktepe, yine dava ruhuna sahip oldukça değerli isimlerden oluşan yönetim kurulu kurulmuştu. Başkan Kabaktepe’nin İstanbul’da bu ve benzeri kirli ilişkilere dur demesi bekleniliyor.